6979147234 Ναυαρίνου 27, Κορωπί diagnostikokentrokatoikion@gmail.com

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ


 

Το ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Σας προτείνουμε τα καλύτερα υλικά σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εργασία μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεση σας όποτε το χρειαστείτε & δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρια.Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Επαγγελματική, άμεση και φιλική ομάδα
Έχουμε μακροχρόνια εμπειρίας
Δίνουμε Προσοχή στη λεπτομέρεια

 

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών, καταστημάτων, δημοσίων κτιρίων, γραφείων και επαγγελματικών χώρων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα, ανθεκτικότερα και ποιοτικότερα υλικά, εξασφαλίζοντας άψογο αποτέλεσμα.
 

Σας ενημερώνουμε για κάθε στάδιο των εργασιών με λεπτομέρεια και σας παραδίδουμε τους χώρους σας με το κλειδί στο χέρι!

Θα χαρούμε πολύ, μαζί σας να βρούμε την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας ή και την κατασκευή που θέλετε να κάνετε στο χώρο σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω facebook, email, τηλεφώνου ή και μηνύματος στο κινητό. Εμείς φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Οι ειδικοί στις ανακαινίσεις σπιτιών, κτιρίων, επαγγελματικών χώρων και στις επισκευές !

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ & ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
ΜΠΕΤΑ - ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ
ΤΖΑΚΙΑ & BBQ

ΤΖΑΚΙΑ & BBQ

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την επίσκεψη χώρου, τον σχεδιασμό, την τοποθέτηση και την διακόσμηση ενός τζακιού, ενός φούρνου, μιάς ψησταριάς ή ενός συνόλου μπάρμπεκιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ